Til innholdet

Ordrestyringssystemet, der gør det nemt at dokumentere arbejdet

Med de rette ordrestyringssystemer kan du forebygge fejl, undgå misforståelser og løbende dokumentere det færdige arbejde. Det fortæller en række håndværkere og montører, der bruger mobile ordrestyringsværktøjer fra GSGroup.

Der er stigende krav til dokumentation og kvalitetssikring i byggeriet, og med digitale værktøjer er det nemt som aldrig før. For både virksomhed og den enkelte håndværker og montør kan ordrestyringssystemer med brugerdefineret ordbog, tegning på billeder, færdige tjeklister og mulighed for fotodokumentation gøre registreringen nem, hurtig og korrekt.

Alt skal dokumenteres

Hos Sørby VVS & EL-Service bruger montørerne ordrestyringssystemet Smartday i det daglige arbejde.

”Hele vores dagligdag er bundet op på Smartday. Vi bruger det både til booking og planlægning, ordrehåndtering og kvalitetssikring. I dag skal alt, du laver, dokumenteres. Lige meget om du borer i en væg eller graver et hul,” siger Kim Rohrberg, der er indehaver af Sørby VVS & El-Service.  

”Jeg laver kvalitetssikring på alle de anlæg, vi laver. Før i tiden lagde jeg selv billederne over i Word. I dag kommer billederne automatisk ind, og så er det bare at trykke på Send Rapport. Hvor jeg før brugte et kvarter på en rapport, tager det nu kun tre minutter. Det sparer tid og penge. Det er helt genialt for især små mestre, der ikke har så meget tid til at sidde på et kontor,” siger Kim Rohrberg.

Sikkerhed for kunde og virksomhed

Også montørerne hos VVS-firmaet Mogens Lind & Sønner bruger ordrestyringssystemet Smartday i hverdagen.

”Med Smartday har vi et system, som gør, at vi nemt kan lave et tilbud til kunden, allerede når vi er ude på besøg; vi kan dokumentere via tekst og billeder, og vi kan sende fakturaen samme dag. Alt ved hjælp af nogle få tastetryk," fortæller indehaver Thomas Lind. 

”Det er nemt at oprette en opgave i systemet med kundens oplysninger, og her er der også information til montøren om den specifikke opgave. Montøren kan til gengæld nemt udfylde arbejdskort og billeddokumentation til brug for kvalitetssikring. At der foreligger en god og grundig dokumentation for udført arbejde, er en sikkerhed både for kunde og virksomhed,” forklarer Thomas Lind.

Oplysninger gemmes i systemet

Cerama servicerer keramik- og glasovne hos virksomheder, institutioner og private over hele landet. Ceramas serviceteknikere arbejder dagligt i det digitale ordrestyringssystem Smartday. Her er muligheden for billeddokumentation værdifuldt i arbejdet. Både for teknikerne i marken og hjemme på kontoret.

”Når serviceteknikeren har besøgt en kunde, tager han billeder af ovnen og det arbejde, han har udført. Alt gemmes i Smartday. Her kan han dokumentere, hvilken stand ovnen er i. Det betyder at oplysningerne om ovnen og dens stand ligger i systemet. Og det gør det også nemt at oprette nye tilbud til kunden,” fortæller teknisk chef Michael Brinkbæk.

Relaterede nyheder