Til innholdet

Beskyt dine landbrugs- og entreprenørmaskiner mod GPStyve

En ny GPS-sporingsløsning udviklet af GSGroup i tæt dialog med Syd- og Sønderjyllands Politi og brancheorganisationen Danske Maskinstationer og Entreprenører skal dæmme op for bølgen af tyverier mod landmænd og maskinstationer.

Beskyt dine landbrugs- og entreprenørmaskiner mod GPStyve

GPS-tyverier for millioner

Flere hundrede GPS-anlæg er gennem de seneste år blevet stjålet fra danske landmænd og maskinstationerEt GPS-anlæg til landbrugsmaskiner koster nemt over 100.000 kroner. Tyverierne løber derfor samlet op i flere millioner kroner og har ramt landmændene hårdt. Topdanmark opgjorde tidligt i 2023, at antallet af sager, hvor kunderne havde fået stjålet GPS-udstyr var mere end firedoblet i 2022.

alt

Beskyt dit GPS-udstyr

  • Spor dit udstyr med en løsning udviklet i samarbejde med DM&E og Politi
  • Søgeteams over hele Europa sporer det stjålne udstyr
  • Tæt samarbejde med Politi og forsikringsselskaber
  • GSGroup har siden 1992 sporet og fundet over 4000 stjålne objekter

Stjålne GPS-anlæg afslørede tyvebande

Efter anvisninger fra GSGroups søgeteam anholdt tysk politi otte litauere med tyvekoster for over en halv million euro i bilen. Herunder 25 kostbare GPS-anlæg stjålet fra landbrugsmaskiner i Danmark.

Læs mere her

Taget med stjålne GPS-anlæg: Litauer får to års fængsel

Sporingsudstyr fra GSGroup ledte politiet på sporet af en 43-årig litauer, der ved retten i Sønderborg nu er idømt to års fængsel for groft hæleri af bl.a. GPS-udstyr for 1,4 mio. kr. Læs mere

Jeg vil gerne vide mere om GPS-sporing af landbrugsmaskiner