Til innholdet

Stjålet Range Rover Sport fundet i underjordisk parkeringskælder

En stjålet Range Rover Sport fra 2015 til en værdi af 50.000 euro blev fundet i en underjordisk parkeringskælder i Göteborg, takket være indsatsen fra vores dedikerede eftersøgningsteam og tre radioteknologier.

Køretøjet blev meldt stjålet fra Limhamn i Sverige, og efter modtagelse af tyverirapporten iværksatte eftersøgningsteamet en operation for at lokalisere det stjålne køretøj. Efter at have analyseret dataene fastslog de, at bilen var blevet kørt nordpå, hvilket dannende grundlag for en omfattende eftersøgning i området.

En udfordrende operation

Eftersøgningen viste sig dog at være udfordrende, da tyvene forsøgte at skjule køretøjet. Ikke desto mindre lykkedes det holdet at spore bilen med hjælp fra radioteknologierne til en garage uden for centrum af Göteborg.

Læs mere om, hvordan vores tre radioteknologier giver os en fordel i jagten på stjålne genstande.

- Da vi fik køretøjets position, kontaktede vi straks politiet, der hurtigt ankom til stedet. Efter at have bekræftet, at det faktisk var den stjålne Range Rover, blev den taget med af politiet til yderligere tekniske undersøgelser, fortæller Per Waldemar Simonsen, divisionsdirektør i Fleet and Asset Tracking hos GSGroup.

Den vellykkede genfinding viser den voksende værdi af avanceret teknologi i kampen mod kriminalitet.

Læs mere om, hvordan eftersøgningen af en stjålet Range Rover oversteg alle forventninger.

- Vi oplever et konstant kapløb mellem kat og mus i disse situationer. Tyvene transporterer køretøjerne over store afstande og gemmer dem så godt som muligt for at teste, om nogen forsøger at finde dem igen. Vores tre radioteknologier giver en unik mulighed for at søge over et større område, indsnævre og give en præcis placering. Vi er stolte over endnu engang at have genfundet stjålne genstande og takker politiet for deres samarbejde, siger Simonsen.