Til innholdet

Sådan giver tre radioteknologier os et forspring i jagten på stjålne genstande

I et kraftigt spring fremad ændrer GSGroup spillet inden for sporing af stjålne genstande med en trio af radioløsninger.

Disse teknologier, der hver især er skræddersyet til specifikke behov, udgør en effektiv værktøjskasse i den igangværende kamp mod tyveri og kriminelle aktiviteter.

"Udviklingen af teknologi går hurtigere end nogensinde før, og nu er det et kapløb om at være et skridt foran dem, der vil bruge teknologien til at begå kriminalitet," siger divisionsdirektør Per Waldemar Simonsen i GSGroup.

For GSGroup har brugen af tre forskellige radioteknologier vist sig at være meget effektiv i forhold til blandt andet jamming og generelt tyveri, hvor det handler om at få fat i stjålne genstande så hurtigt som muligt.

"De forskellige radioteknologier har meget forskellige specialer. Den første, vi bruger, formår at give os en position eller rettere et område. Hvis du står i Nordjylland, er det godt at vide, at det objekt, du vil finde, er længere sydpå, for eksempel i Sønderjylland eller på Fyn. Hvis du tilføjer en anden teknologi, vil det give dig for eksempel en parkeringsplads i Svendborg. Så kommer den tredje og mest præcise teknologi ind -en, der opsnuser objekter, der er forsøgt skjult. Det skorter ikke på kreative løsninger, som tyvene bruger," siger Per Waldemar Simonsen.

Samarbejde og problemfri integration

Det, der adskiller det avancerede sporingssystem, er dets evne til at personalisere sporing af stjålne genstande gennem nem integration.

"Vi skifter ubesværet mellem forskellige sporingsfunktioner og tilpasser os de forskellige scenarier. Detmaksimerer effektiviteten af de værktøjer, der er til rådighed i den ubarmhjertige kamp mod tyveri og kriminel aktivitet," forklarer Per Waldemar Simonsen.

De innovative radioløsninger fortsætter med at udvikle sig og fremtiden ser stadig mere lovende ud for dem, der søger at beskytte deres aktiver.

"Det avancerede sporingssystem sikrer, at stjålne genstande ikke forsvinder, så privatpersoner og virksomheder får den sikkerhed og ro i sindet, de fortjener," siger Per Waldemar Simonsen.