Til innholdet

Mød Madeleine Beviz – vores nye Key Account Manager

Det nyeste medlem af GSGroup-teamet elsker sprog, hunde og nye eventyr

Madeleine Beviz kommer med en IT-projektlederuddannelse, og hun behersker ud over svensk også engelsk og fransk. Hun har et blødt punkt for hunde, især sin egen firbenede ven.

Vi stillede spørgsmålet: Hvad gør du for at slappe af efter en travl dag? Madeleines svar: "Hmm, slappe af?!" Med et smil på læben uddyber vores nye Key Account Manager, at hun altid er på farten og klar til nye udfordringer.

Hvad angår hendes egne ambitioner i rollen, har Madeleine et ønske om at hjælpe nye og gamle kunder med at få den rigtige teknologi på plads og dele sin viden med andre. Hun har tidligere arbejdet hos DB Schenker og DSV, så hun trængte til forandring, og resten er, som man siger, historie.

"Det er nye produkter for mig, men stadig inden for branchen. Det er altid rart at lære nye ting," siger hun. Der sker meget, og der sker hele tiden fremskridt i transportbranchen!

GSGroups divisionsdirektør Per Simonsen er glad for at få Madeleine Bevis ombord.

"Vi er glade for at kunne byde Madeleine velkommen til vores team, og vi er sikre på, at hendes kompetencer og erfaring vil give værdifulde input."

Navigering i konkurrencepræget farvand

Så hvad bliver de store overskrifter i transportbranchen i de kommende år?

"Der sker store ting på transportmarkedet. Det er afgørende at "hålla örat mot marken" - at være opmærksom og lydhør."

Vigtigheden af mangfoldighed inden for teknologi

Da Madeleine Beviz bliver spurgt om vigtigheden af diversitet i teknologibranchen, mener hun, at blandingen af forskellige færdigheder og erfaringer, som forskellige mennesker bringer til bordet, fører til et rigere og mere innovativt arbejdsmiljø.