Til innholdet

Smart Vognmand - et e-magasin

 

Magasinet Smart Vognmand er et nyt og gratis e-magasin for dig, der vil vide mere om flådestyring, automatisk download af tachografdata, sensorer i køletransporter, sporingsløsninger til gods, biler og trailere, kameraovervågning af lastrum, miljørigtig kørsel og meget mere. Udfyld formularen herunder, og vi sender en digital udgave af magasinet til dig. Helt gratis.

alt

Digitalisering giver penge i kassen

Digitaliseringen har givet helt nye muligheder for vognmænd, der i dag har fået adgang til en digital værktøjskasse, som for kun få år tilbage var forbeholdt de helt store virksomheder. Det gælder både inden for download af tachografdata, flådestyring og sporing og genfinding af udstyr. 

Læs hele artiklen her

 

alt

Tacho Download

Tidligere leder af Rigspolitiets Tungvognssektion, Carl Peter Frederiksen, rådgiver vognmænd i de komplicerede køre-hviletidsregler. Sammen med GSGroup tilbyder han løsninger, der automatisk henter, gemmer og analyserer køre/ hviletidsdata fra tachograf og førerkort. Det sparer vognmændene penge og giver helt nye muligheder for at bruge data.

Læs hele artiklen her

TLDK sparer tid og penge 

Slut med manuel tømning af chauffør-kort og tachografer: Et samarbejde med GSGroup og Tungvognsspecialisten giver TLDK overblik over køre/hviletiden. Det sparer tid - og penge på bødekontoen. Læs artiklen