Til innholdet

Digitaliseringen skaber smarte vognmænd

Digitaliseringen har givet helt nye muligheder for vognmænd, der i dag har fået adgang til en digital værktøjskasse, som for kun få år tilbage var forbeholdt de helt store virksomheder. Det gælder både inden for download af tachografdata, flådestyring og sporing & genfinding af udstyr. Det kan du læse meget mere om i e-magasinet "Smart Vognmand".

alt

Af Allan Thomsen

Business Unit Manager, GSGroup

Hvorfor skal man være digital? I bund og grund fordi det giver en bedre og mere konkurrencedygtig forretning. Og vejen til bedre bundlinje er brolagt med fordele, der gør hverdagen nemmere for både vognmand, chauffør og kontorpersonale.

Ved at være dygtige, opfindsomme og omhyggelige giver vi vores kunder teknologiske løsninger til morgendagen.

Der er i virkeligheden ingen undskyldninger for ikke at benytte de muligheder, der er tilgængelig fra den digitale værktøjskasse, og som kan tilpasses virksomheden individuelt og efter behov.

Med de tilgængelige data fra den trækkende enheds CAN bus, kombineret med API løsninger og hardware er mulighederne mange.

Nøgleordene er bl.a.

  • Driftsoptimering
  • Personlig sikkerhed
  • Kørselsadfærd
  • Flådestyrring
  • Overvågning
  • Sporing og genfinding
  • CO2-reduktion

Det er områder, der i alle henseender er med til at optimere drift og sikkerhed for både det rullende materiel, gods og chauffører. Og samtidig viser man ansvarlighed over for kunder og signalerer en bæredygtig profil.

Min efterhånden lange karriere i transport og logistikbranchen har gjort, at jeg har en klar holdning til vigtigheden i, at vi bidrager til at gøre hverdagen lettere og smartere for vognmænd og logistik- virksomheder. GSGroup og vores løsninger er helt klart en væsentlig medspiller og vi hos GSGroup, er vores kunders partner når der skal optimeres og skabes sikkerhed.

God læselyst!