Til innholdet

Statens Vegvesen indgår en 4-årig kontrakt med GSGroup

Statens Vegvesen (SVV), det norske vejdirektorat, vælger GSGroup som leverandør af elektroniske kørebogs- og flådestyringsløsninger.

Statens Vegvesen (SVV), det norske vejdirektorat, vælger GSGroup som leverandør af elektroniske kørebogs- og flådestyringsløsninger. Aftalen omfatter installation af TravelLog og føreridentifikationssystemer fra Guard Systems i 1.200 varevogne og personbiler over hele landet. Aftaleperioden løber i mindst fire år. TravelLog fra Guard Systems sikrer, at SVV opfylder de nationale skattemyndigheders krav om automatisk dokumentation af alle køreture for erhvervskøretøjer. De driftsmæssige fordele inkluderer mindre administration og forbedret effektivitet og produktion.

Installationen er planlagt til at starte i september 2017.

OM DET NORSKE VEJDIREKTORAT

Det norske vejdirektorat bestræber sig på at sikre, at alle, der går, cykler, kører bil eller benytter offentlig transport, kan komme sikkert frem til deres destination. De planlægger, bygger og vedligeholder motorveje og landeveje i Norge. De er også ansvarlige for køreprøver og inspektion af køretøjer og trafikanter. Det norske vejdirektorat udgøres af direktoratet for offentlige veje og fem regionale enheder – den nordlige region, den centrale region, den vestlige region, den sydlige region og den østlige region – og har 72 fører- og køretøjslicenskontorer og fem trafikkontrolcentre fordelt over hele landet.