Til innholdet

GSGroup køber finske PPCT

PPCT kom ind på markedet med løsninger til telematikbaseret sporing af genstande i 2006 og har siden da oplevet en sund udvikling og organisk vækst.

PPCT kom ind på markedet med løsninger til telematikbaseret sporing af genstande i 2006 og har siden da oplevet en sund udvikling og organisk vækst. Med 20 medarbejdere fordelt på hovedkontoret i Tampere og salgskontorerne i Espoo og Turku er virksomheden blevet en førende aktør på det finske marked for telematikbaserede flådestyringsløsninger inden for service- og transportbranchen. PPCT havde en omsætning på EUR 4 mio. i 2015. GSGroup anvender andre regnskabsprincipper end PPCT, og den justerede omsætning er således tættere på EUR 2,5 for 2015 baseret på GSGroups princip og forventes at være tilsvarende i 2016.

GSGroup finansierer købet med egne midler og banklån. Der vil ikke være behov for en tilførsel af egenkapital.

-Vi har været i dialog med ejeren og grundlæggeren af PPCT, Aarre Sillanpää i de seneste måneder. Processen har været konstruktiv og positiv. Vi har fået et godt indtryk af ledelsen og af de tjenester, PPCT tilbyder. Aarre fortsætter som CEO for selskabet. PPCT har en solid kundebase af mange store kunder med langsigtede perspektiver. GSGroup køber en portefølje på mere end 600 kunder, hvilket vil give et solidt løft til vores finske aktiviteter. Købet bidrager til at styrke vores førende position i Norden, siger Espen Virik Ranvik, konstitueret CEO for GSGroup.

- Jeg er stolt over og tilfreds med den rejse, jeg har oplevet med PPCT. Virksomheden er bygget op, sten for sten. Vi har haft succes med at udvikle produkter og tjenester, der opfylder vores kunders præferencer. Nu er PPCT en førende aktør på det finske marked. Som en del af GSGroup, med et bredere produktsortiment og tilstedeværelse i de øvrige nordiske lande, er jeg overbevist om, at virksomheden vil fortsætte med at blomstre," siger Aarre Sillanpää, PPCT's grundlægger og CEO.