Til innholdet

Søgeteam fra GSGroup fandt stort lager af stjålet håndværktøj

Tre personer blev anholdt, og politiet måtte have hjælp fra Beredskabsstyrelsen til at få kørt de mange tyvekoster væk.

Da medarbejderen fra GSGroups sporingshold den eftermiddag begyndte eftersøgningen af en stjålet industrimaskine, havde han næppe forestillet sig, at søgningen ville føre til afsløring af en tyvebande, der gik målrettet efter dyrt håndværktøj.

Malerpumpen, der natten før var blevet stjålet fra en byggeplads, var udstyret med en skjult sporingsenhed fra GSGroup. Kort efter var søgeteamet fra GSGroup derfor på farten.

140 kilometer senere – fra Esbjerg og op langs den jyske vestkyst - nåede søgeteamet til Jegindø i Limfjorden. Signalet fra sporingsenheden kunne lokaliseres til et parcelhus, og søgeteamet kunne bekræfte signalet, hvorefter det lokale politi blev inddraget i fundet.

Med politiets medvirken blev der gennemført en ransagning på adressen. Indenfor i huset blev de mødt af et overraskende syn; Industrimaskinen, der havde ledt søgeteamet til huset, var omgivet af koster fra andre tyverier.

”Der var stakke af elektrisk håndværktøj og haveredskaber over alt. På borde, i sofaer og på gulvene. Dewalt, Bosch og Makita for tydeligvis rigtig mange penge,” fortæller Area Sales Manager, Sune Andersen fra GSGroup.

Kort efter politiets ankomst på adressen, dukkede en varebil op uden for huset, og to mænd steg ud. De blev anholdt og kørt til politistationen i Holstebro. Derefter blev beredskabsstyrelsen tilkaldt, så de kunne fjerne de store mængder værktøj.

Hvor stor værdi, der er tale om, er endnu ikke opgjort, men politikommissær Torben Ladefoged fra lokalpolitiet i Holstebro vurderer over for TV MIDTVEST, at det drejer sig om et sekscifret beløb.

”Det er virkelig voldsomt, og det er meget sjældent, at vi ser så store mængder,” siger han.

Area Sales Manager, Sune Andersen fra GSGroup understreger endnu engang at sikring kan betale sig.

”Vi har en meget høj genfindingsrate, uanset om vi taler om køretøjer, entreprenørmaskiner, designermøbler eller værktøj. Og vores erfaring igennem mere end 30 år viser, at politiet er meget villige til at hjælpe med at tilvejebringe de genfundne tyvekoster.”

 

 

Relaterede nyheder