Til innholdet

Per Simonsen og Mathias Munk Hansen overtager ledelsen af GSGroup

GSGroup har det sidste år gennemgået en strategisk omstrukturering og har udnævnt nye CEO'er til at lede de to selskaber, GSGroup A/S og det nu delte selskab GSG Handyman A/S. Ændringerne fandt sted den 1. februar, efter Espen Ranviks afgang som administrerende direktør i GSGroup A/S.

Per Simonsen, en erfaren leder med solid erfaring inden for IoT (Internet of Things)-branchen, er udnævnt til CEO for GSGroup A/S. Selskabets fortsatte fokus vil være at lede udviklingen inden for flådestyring for nordiske og europæiske kunder, især inden for transport.

Mathias Munk Hansen påtager sig rollen som CEO i GSG Handyman. Selskabet vil videreudvikle løsninger til mobil ordrehåndtering for at imødekomme kundernes stadigt skiftende behov.

Magnhild Agerup-Faxvaag bliver CFO i begge selskaber.

Efter 10 år har CEO Espen Ranvik besluttet at træde tilbage som leder i GSGroup. Selskabet udtrykker sin taknemmelighed for Espens værdifulde bidrag og ønsker ham held og lykke fremover.

I en kommentar siger Espen Ranvik: “Det har været en ære at lede GSGroup, og jeg er overbevist om, at selskabet vil fortsætte med at blomstre under den nye ledelse. Jeg ønsker både Per og Mathias held og lykke i deres nye roller.”

Den tiltrædende CEO Per Simonsen siger: “Jeg er stolt over at få muligheden for at lede teamet i GSGroup A/S og bygge videre på grundlaget etableret af min forgænger. Vi skal levere indsigt til transportselskaber og andre ejere af bil- og maskinflåder og gøre deres virksomheder sikrere, smartere og grønnere.”

Mathias Munk Hansen, den nyudnævnte CEO i GSG Handyman, siger, at han ser frem til at fortsætte med at arbejde sammen med det talentfulde GSG Handyman-team for at drive innovation og bidrage til at skabe værdi for vores kunder.

For medieforespørgsler, kontakt venligst:

Head of Marketing Fleet and Asset Tracking (FAT)

Anne Melsom Bjerke