Til innholdet

Magnhild Agerup-Faxvaag er ny COO og CFO i GSGroup

Vil hjælpe GSGroup med at blive bedst i klassen, når det gælder sikkerhed, bæredygtighed og ligestilling.

"Vi er meget glade for at have ansat Magnhild - og det viser endnu en gang, at GSGroup er på landkortet som en attraktiv arbejdsplads inden for teknologiområdet," siger CEO Espen Ranvik i en kommentar til ansættelsen.

Ud over at have opbygget og ledet en af IT-virksomheden Tietoevrys afdelinger, foruden flere forskellige lederroller i samme virksomhed, har Magnhild Agerup-Faxvaag erfaring fra Nordea Markets og Software Innovation.

"GSGroup har været en førende virksomhed inden for sensorteknologi og mobil ordrehåndtering i de sidste 30 år og har store vækstambitioner for fremtiden. Jeg ser frem til at bidrage til at nå disse mål," siger Magnhild Agerup-Faxvaag.

Hård konkurrence på markedet

Agerup-Faxvaag fortæller, at det er teknologibranchen, der driver udviklingen, og at der er spændende og store perspektiver for branchen som helhed.

"Mulighederne inden for IoT er ubegrænsede, og jeg tror, at vi i GSGroup har et stort potentiale for at bidrage til at nå verdens miljømål," siger Agerup-Faxvaag.

Espen Ranvik mener, at det at have Magnhild på holdet har udfordret virksomheden til at tænke på nye måder.

"Magnhild bliver et frisk pust for os alle, og vi er stolte af at have en så talentfuld kvinde i koncernledelsen. Det er altid godt med nye impulser, og her vil ekspertise, drive og fokus på en bæredygtig fremtid stå højt på dagsordenen," siger Ranvik.

Sikkerhed, bæredygtighed og ligestilling

Magnhild Agerup-Faxvaag lægger ikke skjul på, at konkurrencen er hård, og siger, at udviklingstempoet betyder, at man skal være på dupperne og sikre, at ens produkter er attraktive og konkurrencedygtige.

"Generelt er vi nødt til at fokusere på sikkerhed, bæredygtighed og ligestilling for at være relevante. Myndigheder, kunder og leverandører stiller stadig større krav på dette område, så vi er nødt til at følge med tiden.

Magnhild Agerup-Faxvaag siger, at der er flere elementer, der førte til valget af GSGroup.

"GSGroup har en stolt historie og er blevet en stor spiller inden for Fleet and Asset Tracking (FAT) og Field Service Solutions. Derudover er det en virksomhed med store vækstambitioner og en rigtig god platform for succes.