Til innholdet

Leverer teknologien bag Telenors nye venture

I disse dage udruller Telenor den nye tjeneste "Smart Arbejdsdag".

Den 3. november lancerede Telenor "Smart Workday" (Smart Arbejdsdag), en service, der skal gøre det nemmere for små og mellemstore virksomheder at opnå en mere effektiv og papirløs forretning. Nøglefunktionen i projektet er Smartday, en løsning udviklet og leveret af GSGroup.

GSGroup er en af de førende europæiske leverandører af tjenester og løsninger til mobil dataindsamling. Den første udgave af Smartday blev lanceret i 2003, og siden 2015 har løsningen været en skybaseret tjeneste. Smartday-løsningen er en del af virksomhedens produktportefølje og har i alt mere end 120.000 aktive abonnenter og daglige brugere over hele Europa.

Stærkt partnerskab

Samarbejdet med Telenor og Smart Workday er et kæmpe skridt i den rigtige retning mod et fuldt digitaliseret marked for små og mellemstore virksomheder. CEO for GSGroup, Espen Virik Ranvik, har stor tillid til den innovation, der i øjeblikket rulles ud.
GSGroup leverer teknologi og viden, Telenor åbner markederne og har den kommercielle styrke. Sammen giver vi vores kunder det indblik og det overblik, de skal bruge til deres aktiviteter. Det vil gøre det muligt for disse virksomheder at løfte deres fokus og være godt rustet til fremtiden, siger Virik Ranvik.

Gennemprøvet teknologi

Smartday er godt inkorporeret på markedet og bruges dagligt af utallige små og mellemstore virksomheder i Norge og Europa, især i servicesektoren. Denne erfaring er en af de primære grunde til, at Telenor kontaktede GSGroup, da de skulle bygge Smart Workday-konceptet.

-Telenor har været ivrig efter at få de fleste af de nøglefunktioner, som bruges af en person, der arbejder i marken, eller en servicevirksomhed, ind i appen og dermed eliminere udfordringer som f.eks. papirbaserede systemer og kopiering, siger Stephen Parsli, chef for Telenors skytjenester.

-Når en så betydelig markedsleder som Telenor ønsker GSGroup som partner og integrerer vores produkt i deres tilbud, er det en stærk anbefaling af vores Smartday-løsning, siger Virik Ranvik.

Digitalisering til fremtiden

Smartday gør en papirløs arbejdsdag mulig, og GSGroup mener, at det er vigtigt for alle virksomheder, der udfører service i marken, at de omfavner digitaliseringen, hvis de ønsker at bevare overblikket, få indsigt og være mere effektive i fremtiden.

-Vi ved, at brancher med meget servicearbejde i marken indtil videre kun har haft en moderat tilegnelse af digitale værktøjer. Forskning viser, at fem ud af ti stadig bruger papirbaserede systemer, når de registrerer ordrer. Dette skaber en høj risiko for fejl, og meget tid bliver brugt på unødvendigt papirarbejde. Brug af tjenester som vores Smartday vil virkelig være med til at strømline aktiviteter og bidrage til øget værdiskabelse, konkluderer Virik Ranvik.