Til innholdet

GSGroup udvider i Tyskland

GSGroup åbner et nyt kontor i Hamborg for at imødekomme den stigende efterspørgsel fra det vigtige transportmarked i Nordtyskland.

GSGroup fra Sandefjord i Norge er førende inden for tjenester og systemer til mobile datafangstløsninger. Virksomheden oplever i øjeblikket solid vækst på det tyske marked og er netop nu i gang med at etablere et nyt kontor i Hamborg. Og dette er meget nødvendigt for at kunne imødekomme den stigende efterspørgsel fra det vigtige transportmarked i Nordeuropa.
Den tyske transportbranche gennemgår i øjeblikket en betydelig digitaliserings- og automatiseringsproces. Det betyder, at der er et stort behov for digitale sensorer og dataindsamlingsprodukter. En kæmpe mulighed for GSGroup, der er eksperter på dette område.
"Vi sætter stor pris på tyskerne, der har erhvervet vores ekspertise og erfaring inden for levering af højkvalitetsprodukter og -løsninger over tid. Derudover får vi mange positive referencer fra store internationale kunder. Det skaber tillid hos andre centrale beslutningstagere, og vi mener, at dette er hovedårsagen til det øgede aktivitetsniveau," siger Morten Berntsen, Director Project Sales and Business Development i GSGroup.

Særlig kompetence

Det er især virksomhedens mange løsninger til flådestyring, temperaturstyring, sporing af aktiver samt andre transportrelaterede opgaver, der er i vækst.
-Vi er stolte over at levere markedsførende produkter inden for dette område. Vi udvikler vores produkter i Norge og har et stort fokus på brugeroplevelse og kundetilfredshed. Alle vores produkter er meget nøjagtige og opfylder de højeste branchestandarder. Det betyder blandt andet, at vi leverer sensorer, som er meget pålidelige, hvilket er en afgørende faktor for overvågning af temperaturfølsomme områder. Dette kan eksempelvis være lastrum til transport af fødevarer og medicin, siger Berntsen.

13 kontorer og flere på vej

Fra de nuværende kontorlokaler i Dortmund har GSGroup været til stede på det tyske marked i mange år. Dette forår etablerer virksomheden sit seneste kontor i Hamborg for at imødekomme den stigende efterspørgsel fra transportbranchen. Hamborg gør 13 til et heldigt nummer!
-Tyskland er et vigtigt strategisk marked for os, og Hamborg er et af de vigtigste omdrejningspunkter for transport i hele Europa. Ved at etablere os her er vi endnu tættere på de mange store transport- og logistikvirksomheder i dette område, forklarer Berntsen.

Branchekendskab

Anselm Brackert, tidligere administrerende direktør i Paul Günther GmbH, er blevet udpeget som den ansvarlige for etablering af den nye organisation.
-Med Brackert i spidsen for etableringen af vores kontor i Hamborg har vi fået en kompetent ressource med betydelig erfaring inden for transport- og logistikbranchen. Hans erfaring og netværk i denne sektor er en vigtig del af dette projekt, siger Berntsen.

Vi ser fremad

Over hele Europa bliver datafangst stadig vigtigere for flere og flere virksomheder og brancher. Nu er GSGroup godt rustet til yderligere vækst.
-Vi opererer i en spændende og fremtidsorienteret branche, og vi arbejder hårdt for at blive ved med at være på forkant med vores konkurrenter og udvikle nye produkter. Vores klare mål er at vokse yderligere og lede vejen frem, konkluderer Berntsen.