Til innholdet

Har du oversigt over dit timeforbrug i din virksomhed?

En god ordrehåndteringsløsning gør det nemt for medarbejderne på farten at registrere tid og sikrer et godt overblik over fakturerbare og ikke-fakturerbare timer.


Siden starten af 90erne har GSGroup udviklet løsninger til at effektivisere og digitalisere hverdagen for tusinder af håndværkere og medarbejdere i servicebranchen. Produkterne er kendt som Handyman og Smartday og er begge mobile ordrehåndteringsløsninger med en modulopbygget struktur. På denne måde kan løsningen tilpasses og vokse med den enkelte virksomhed.


Sådan fungerer løsningen

Løsningen er relevant for både inde – og udebrugere, dvs både for dem, der sidder på kontoret og for dem, der arbejder ude på forskellige kundeadresser. Målet er at planlægge og styre arbejdsdagen nemt og effektivt for at spare tid og få arbejdet gjort hurtigere. Problemfri kommunikation bidrager også til effektivitet og forbedret kommunikation på arbejdspladsen.
Via en app på deres telefon, tablet eller PC kan medarbejderne hurtigt få et overblik over dagens opgaver, hvad opgaven er, og blive guidet direkte til adressen hvor arbejdet udføres. Ved et tryk på en knap kan opgaven startes og afsluttes, og andre medarbejdere kan også koble sig på samme job, hvis det er nødvendigt. I slutningen af dagen registreres de timer, der er brugt på jobbet, og fakturaen kan sendes, når den er blevet godkendt.


Løsningerne har mange muligheder, og kan også rettighedsstyres. Dette sikrer, at fokus er på at bruge mest tid på, hvad den enkelte er bedst til, og lad teknologien hjælpe med resten.
Vi har en bred vifte af moduler, såsom notifikationsmodulet. Dette modul giver dig mulighed for at informere kunden løbende via SMS/e-mail om status på opgaverne, hvilket igen øger kundetilfredsheden.


Ordrehåndteringsløsningerne kan nemt og hurtigt integreres med vores kørebogsapp. Dette sikrer, at køretid og antallet af kilometer også kan lægges direkte på opgaven.
Hvis du er håndværker, arbejder i servicebranchen, rengøringsbranchen eller i en konsulentvirksomhed, er vores løsninger klar til at effektivere driften. Løsningerne er tilpasset til dine virksomheds behov – i dag og i fremtiden.