Til innholdet

Giv dig selv den bedst mulige start efter Sommerferien

Hver eneste dag bruger tusindevis af håndværkere og servicefolk, vores løsninger til at registrere timer, varer, kørsel med mere. Løsningerne hjælper dem til at planlægge og administrerer deres hverdag på en enkel måde.

GSGroup har siden starten 90erne arbejdet med og udviklet løsninger til ordrehåndtering og tidsregistrering til sikring af en mere effektiv arbejdsdag for vores kunder. Dette har givet os en væsentlig indsigt og viden som vi gerne deler ud af. Det er netop gennem tæt opfølgning og dialog at vi kommer frem til de bedste løsninger.

Salgsdirektør Torben Naldal siger at det handler om at lade teknologien hjælpe virksomhederne med at minimere deres administrative opgaver, således at de kan fokuserer på det der har størst værdi og ikke blive forstyrret af unødvendige tids- og ressourcekrævende opgaver

- GSGroup tilbyder flere digitale løsninger som hjælper utroligt mange virksomheder med at optimere deres dagligdag. Ingen kunder er for lille eller for stor. Vi er overbeviste om, at vores løsninger, er en moderne håndværkers bedste ven, siger Naldal

GSGroups ordrehåndteringsløsninger lader dig bl.a. sende tilbud, lægge nye ordre ind, registrere timer, dokumenterer og sende til fakturering, via mobiltelefon, tablet eller PC, direkte fra marken. En digital hverdag sikre at information bliver opdateret og er tilgængelig for virksomhedens ansatte med det samme. Dette øger også effektiviteten.

At løfte sig fra en papirbaseret administration har flere fordele og opfylder detfleste behov:

  • Optimerer planlægning for bedre udnyttelse af kapacitet og reduktion af spildtid
  • Fakturere mere per dag
  • Reducerer klimaaftryk ved minimering af unødig kørsel og CO2
  • Øger kundetilfredsheden ved højt informationsniveau
  • Forbedre dit cashflow/faktureringsevne ved at få pengene hjem umiddelbart efter at opgaverne er udført
  • Efterlev gældende myndigheds-og branchekrav med kvalitetssikring
  • Integrerer med dit økonomisystem via åbent API

Vi har løsningere til den enkelte virksomheds behov uanset om de ønsker at eje eller leje. Naldal siger de modulopbyggede løsninger gør det nemt for virksomhederne ,at vælge og teste det som de kunne have behov for.

- Muligheden for kun, at aktivere det som man har behov for, gør løsningerne unikke for hver enkelt virksomhed. Gennem en tæt dialog kan vi skræddersy en pakke som vil kunne udbygges i takt med at virksomheden vokser, siger salgsdirektøren

- I dag har vi kunder som har tredoblet omsætningen, samt reduceret deres omkostninger og administrationstid. Vi, i GSGroup oplever en utrolig spændende udvikling og vækst på alle områder. Dette gør vi ved at have kunden i fokus og levere stærke produkter og serviceydelser i tæt dialog med denne.

Vi er utroligt stolte af vore dygtige, engagerede og innovative kollegaer som leverer morgendagens teknologi til at møde fremtidens utfordringer.