Til innholdet

GSGroup leverer Flådestyring til Posten Norge AS

GSGroup vandt udbuddet og sikrede sig dermed en af de største IoT-kontrakter i Norge.

Foto: Håvard Jørstad/Posten

- Det var med en stor glæde, da jeg modtog e-mailen fra Posten Norge, siger salgschef i GSGroup, Morgan Kittilsen.

Udbudsprocessen, som startede i 2017, ble initieret av Posten Norge (et nordisk post og logistik firma) for at finde et system, der kunne drive fremtidig udvikling og omkostningsbesparelser i organisationen.

Divisionsdirektør i GSGroup, Morten Berntsen, siger det er betydningsfuldt, at sikre en kontrakt af denne størrelse

- Dette er en af de største IoT-kontraker som er indgået i Norge og viser, at teknologiudviklingen i GSGroup ligger langt fremme både nationalt og internationalt, siger Berntsen.

Udbuddet involverer leverancen af over 4000 sporingsenheder til containere og trailere. Posten Norge har dagligt flere tusinde containere i brug og ønskede et bedre overblik.

- Posten Norge er en av nordens største logistikaktører, med flere divisioner og datterskelskaber. Vi ønsker i større grad at samle os om et system, til sporing af udstyr, der ikke har egen strømforsyning, siger pressechef i Posten Norge, John Eckhoff.

En af de vigtige krav fra Postens side, var en batteridreven løsning med lang levetid, kombineret med en god pris, overskueligt software og fleksibel teknologi.

- Med en fælles applikation, der virker både på web og mobil, får Posten det totale overblik og den struktur de ønsker. Dette vil spare dem for at vedligeholde flere systemer. Samtidig kan Posten nøjes med at forholde sig til en leverandør, noget der frigøre ressourcer, siger Kittelsen

Ledende europæisk leverandør

GSGroup har været i en rivende udvikling over den sidste årrække. GSGroup står bland andet for teknologien bag Telenors store satsning ”Smart Arbejdsdag” og leverer flådestyring til flere kommuner i Norden. I tillæg købte GSGroup for nyligt det danske teknologifirma Flextrack / Care4all. Noget der styrker GSGroups ledende rolle indenfor anvendt sensorteknologi.

- GSGroup er en aktør i dette marked, med over 25 års erfaring indenfor sporing og genfinding. Dette er imponerende længe selv målt i en international målestok. Det er spændende og givende, at være en del af en organisation der elsker at løse udfordringer ved brug af teknologi, siger Kittelsen.  

Et stolt øjeblik

  1. november blev det første opstartsmøde imellem parterne afholdt. Kittelsen beskriver processen som struktureret og transparent og tilføjer at Posten Norge er ivrige for at komme i gang med implementeringen.

- Det er dejligt at levere produkter til kunder der oplever vækst og hvor vores produkt er efterspurgt. At det haster for Posten at komme i drift, viser at løsningen er den rigtige til dem og at den vil give en stor merværdi. Vi har erfaring med store projekter og Posten er en professionel aktør, så forudsætningerne for en god implementering er også tilstede. Siger Kittilsen som glæder sig til det videre samarbejde.

- Dette har været en imponerende teamindsats, hvor ressourcer fra alle hjørner af firmaet har arbejdet sammen for at tilfredsstille de givne krav. I dag er vi stolte, afslutter Berntsen.

Om GSGroup

GSGroup er en førende europæisk leverandør af tjenester og løsninger til mobil datafangst og anvendt sensor teknologi. Selskabets produktportefølje består i dag av mærkevarerne Handyman, Smartday, Guard Systems, Spotguard, Care4all, Flextrack, Paikannin.com og MyFleet. Firmaet blev oprettet i 1992. I tillæg til hovedkontoret, der ligger i Sandefjord, har GSGroup kontorer på 13 lokationer fordelt på 9 lande. GSGroup har også en lang række partnere i Europa. 2017 var et rekordår for GSGroup med en omsætning der nærmer sig 195 millioner NOK.

Om Posten Norge

Posten Norge AS er en nordisk post- og logistikkoncern som udvikler og leverer totalløsninger indenfor post, kommunikation og logistik. Firmaet kendes i markedet under de to brands, Posten og Bring.

Kontaktinformation

Espen Virik Ranvik, CEO, GSGroup, + 47 22 00 40 00

John Eckhoff, Pressesjef, Posten Norge AS, + 47 913 97 071