Til innholdet

Lancerer ny mobilapplikation til FleetSystem

Applikationen bliver et hjælpeværktøj til dem, der arbejder ude i marken

Produktet er blevet navngivet GSGroup Asset Manager og er rettet mod administration af udstyr og maskiner. Vores brugere ønskede en enklere adgang til information om udstyr og maskiner, når de arbejder i marken. Derfor var det naturligt at give dem adgang til FleetSystem via en mobilapplikation.

Mobilapplikationen er ikke beregnet til at erstatte webløsningen, og der er fortsat mange opgaver, der egner sig bedst til at blive løst på kontoret, men ønsket var at forenkle arbejdet for dem, der arbejder i marken. I første omgang handler det om at gøre det nemmere at finde frem til udstyr og maskinpark. Applikationen giver en god geografisk oversigt i kombination med gode søgemuligheder. Som bruger kan du hurtigt se, hvilke maskiner der er placeret i et område, og hvilken tilstand de befinder sig i.Produktchef Sturle Furland i GSGroup siger, at flere elementer er blevet tilføjet til appen.

- Du kan søge efter alt udstyr og se, hvor det befinder sig i realtid, og du kan få en oversigt over vigtige data vedrørende de forskellige objekter. Applikationen har kortvisning med positioner (GPS), afstands- og timetæller på arbejdssignaler, der viser, hvordan og hvor meget objekterne er blevet brugt, samt spændingsværdier på batterier og eksterne strømkilder. Oplysningerne opdateres i realtid, og brugerne kan også redigere vigtig information ude i marken.

At bruge teknologi for at skabe merværdi for kunden og at bruge kreative løsninger og få input fra brugerne er vigtigt for Furland, som siger, at appen har været efterspurgt. Han er klar over, at det kun er starten.

- Uden at røbe for meget vil vi gå en spændende tid i møde. Der er stort set ingen grænser for, hvad teknologien kan gøre for at give vores kunder en lettere arbejdsdag, og behovet for fleksible, præcise løsninger, der giver kunderne et overblik, fortæller os, at der er et yderligere potentiale her. Dette er og bliver helt klart et fokusområde for os fremover. Det er også glædeligt at se, at vi kan udnytte synergier på tværs af produkterne. Den samme applikation er lanceret for MyFleet, som er et flådestyringsprogram, der udvikles i Ungarn, siger Furland.

Produktet er lanceret både i iOS og Android og er tilgængeligt for alle kunder inden for FleetSystem. Det bliver spændende at få feedback fra brugerne. Det vil indikere den retning, produktet videreudvikles i. Brugerinvolvering er en vigtig del af udviklingen af produkterne.