Til innholdet

Flådestyring: Maskiner og Entreprenører

alt

Entreprenør- og maskinmarkedet har en hverdag, der stiller krav til både overblik og indblik. Overblik over bilflåde og maskinpark og indblik i driftsforhold, vedligeholdelse, brugsmønstre og positioner.

GSGroup leverer flådestyringsløsninger til varevogne, lastbiler, entreprenørmaskiner, landbrugsmaskiner, trailere, skurvogne og meget mere - kun fantasien sætter grænser.

 

Løsningerne baserer sig på mange års erfaring fra branchen, hvor vi inddrager elementer fra andre segmenter, som har lignende behov og udfordringer.

GSGroup hjælper din virksomhed til løse dine særlige udfordringer. Resultatet er øget produktivitet, øget indsigt i din forretning og bedre dokumentation.

flådestyring af bilflåde

Skab overblik over dine køretøjers positioner og ruter. Oplys kunderne om forventet ankomsttid, når de ringer. Undgå stjernekørsel og find den medarbejder, der er nærmest til at løse den akutte opgave.

Med GSGroups avancerede gps-sporing har du altid overblik over din flåde. Løsningen sikrer en optimal styring af både biler og medarbejdere og optimerer den daglige drift.

Administration af din flåde bliver enkel, og du ved altid hvilke køretøjer, der er tættest på og klar til en ny opgave.

Med GSGroups flådestyring får du bedre dokumentation over for kunder om ankomsttid og afgangstid, så diskussioner om forbrugt tid undgås. Samtidig får du de nødvendige informationer som faktureringsgrundlag.

For de medarbejdere, som har bilen med hjem på egen bopæl, kan dokumentation for, hvornår arbejdsdagen påbegyndes og afsluttes, nemt og enkelt sendes i en dags- eller en månedsrapport.

Ved at hente informationer fra varevognens styresystemer kan vi med GSGroups flådestyringsløsning dokumentere medarbejdernes kørselsadfærd. Der kan afsendes alarmer ved overskridelse af hastigheder, ligesom informationer om brændstofforbrug kan hentes. Det betyder at regningskontrol fra brændstofudbyderen baseres på fakta om position, faktisk forbrug og tankningsfrekvens.

kørebog

Kørebog fra GSGroup gør din hverdag nemmere og sikrer, at din virksomhed overholder skattereglerne for erhvervskøretøjer.

Den passer til alle virksomheder uanset størrelse, og uanset om virksomheden har faste chauffører, eller om virksomhedens biler bruges af flere forskellige medarbejdere.

Kørebog dokumenterer alle køreture automatisk, hvilket giver chaufføren et komplet overblik. 

Du får en professionel kørebogsløsning, der kan tilpasses større organisationers behov for automatiserede processer og integreres med virksomhedens ERP gennem åben API

Kontrol og drift af maskinpark

Med GSGroups flådestyring af maskinpark får virksomheden fuldt overblik over maskiner, værktøj og andet udstyr.

Det sikrer et overblik over, hvor de enkelte maskiner er placeret og dermed større mulighed for at udnytte maskinparken optimalt. De enkelte maskiner kan tilknyttes et projekt og dermed gøre projektstyringen nemmere.

Brug af geo-fence og et bredt udvalg af sensorer – der gør brug af de nyeste teknologier, som fx bluetooth -giver et vigtigt overblik over alt lige fra småudstyr til håndholdt værktøj.

Ved hjælp af en timetæller får du information om driftstid på maskiner, og samtidig får du nem planlægning af serviceintervaller og vedligeholdelse ved hjælp af vores servicemoduler. Timetælleren kan danne grundlag for fakturering.

GSGroup arbejder sammen med maskinproducenterne med henblik på at hente informationer direkte fra maskinens CAN Bus. Dermed får du adgang til relevante data om maskinens brug og forbrug.

klima

Tænk på klimaet. Nedsæt dit brændstofforbrug og din CO2 udledning. Gør klimatænkning til en del af din strategi  Kunderne interesserer sig i stigende grad for, om deres leverandører har en bæredygtig drift, både i forhold til klima og økonomi.

Virksomhedens fokus på bæredygtig drift – på at planlægge sig ud af stjernekørsel, styre udviklingen i brændstofforbrug, optimere vedligeholdelse og drift, forbedre lagerstyring, og kontinuerlig forbedre udnyttelsen af maskinparken – viser øget miljøbevidsthed, samtidig med, at man kan dokumentere performance på hele maskinparken.

Har du spørgsmål?
Jacob Chr. Kassinger
Area Sales Manager, Denmark
Mobil: +45 2517 1945
jacob.chr.kassinger@gsgroup.dk