Til innholdet

Opdatering vedrørende Corona-situationen 

Sandefjord 16. marts 2020

Driften hos GSGroup forløber normalt

Hos GSGroup følger vi løbende udviklingen af Covid-19-virussen i de lande, vi er repræsenteret i, for at opretholde sundhed og sikkerhed for vores kunder og vores medarbejdere. Og vi følger de retningslinjer, som de nationale myndigheder og sundhedsorganisationer har udstukket, for at mindske og forebygge spredning af virussen.

På den baggrund har vi iværksat en række tiltag for at overholde vores forpligtelser over for vores kunder. Blandt andet lader vi medarbejderne arbejde hjemmefra, hvis det er muligt, og vi begrænser fysiske møder og transport, men vi forventer, at den ordinære drift vil forløbe normalt i tiden fremover.

Vores service og tjenester

Vores alarmcentral vil ikke være påvirket, og du vil stadig få service 24/7. Du kan være sikker på, at vores erfarne medarbejdere står klar til at hjælpe ved behov for sporing og genfinding som altid.

Vores support- og kundeserviceafdelinger er også parat til at hjælpe dig. Vi arbejder på at betjene kunderne på den bedst mulige måde. Hvis du oplever længere svartider end normalt, håber vi på din forståelse for dette.

Vi fortsætter med at følge situationen tæt, og vi vil løbende iværksætte de nødvendig tiltag til gavn for vores kunder og vores medarbejdere.

Med venlig hilsen

GSGroup