Til innholdet

Guard Systems

Support

Telefon

+45 70 13 70 00

Kontaktskema

Klik her

FAQ

Så længe dit telefonnummer er gemt på din bruger, vil du kunne få nulstillet adgangskoden.

1. Naviger til indlogningssiden: login.guardsystems.com

2. Vælg “Glemt adgangskode”

3. Indsæt dit telefonnummer (inkl. landekode: f.eks. +45), og tryk “Send ny adgangskode”:

4. Du vil modtage en SMS med brugernavn og en midlertidig adgangskode.

5. Efter at du har indsat brugernavn og den midlertidige adgangskode, vil du blive bedt om at oprette en ny adgangskode

For at logge på har du brug for følgende oplysninger:

>Kunde-ID

>Brugernavn

>Adgangskode

Har du glemt dit brugernavn/adgangskode? Se egen indgang i FAQ for dette. Du kan logge dig på applikationen på følgende måder:

1. Naviger til URL: login.guardsystems.com

2. Fra vores hjemmesider:  gsgroup.dk -> vælg “Login”-knappen øverst til højre som vist på billedet nedenfor:

Hvis du har indlogning til både Kørebogs- og Flådestyringsapplikationen, vil du blive præsenteret for en rullegardin-menu, hvor du så vælger, hvilken applikation du ønsker at logge dig på. Vælg applikation, og du er logget ind:

1. Find frem til stedet på kortet, hvor du ønsker at oprette et Waypoint (søg gerne efter adresse)-

2. Zoom ind, til du tydeligt ser området, hvor du ønsker at oprette et Waypoint. Du kan klikke på hængelås-ikonet for at åbne op for at flytte rundt på kortet. Tips: Du kan bruge scrolle-funktionen (hvis du har den) på musen til at zoome ind og ud.

3. Klik så på ikonet for Waypoint, markeret med rød firkant på billedet nedenfor: waypoint_new Knappen for Waypoint skal nu være blevet blå, og musemarkøren er nu et kryds. Du er nu klar til at starte!

4. Klik én gang på kortet for at afsætte første punkt. Du vil nu se en blå streg, som følger musen. Klik på steder på kortet, du ønsker Waypoint’et skal omfatte. Når du har valgt minimum 2 punkter, vil du se, at området mellem disse punkter er blevet farvet gråt. Det betyder, at du nu kan gemme dette område som et Waypoint. Hvis du ønsker at udvide området yderligere, er det bare at fortsætte med at klikke på punkter på kortet, til du har et ønsket område.

Der er ingen begrænsning på områdets form. Der vil blive trukket en streg fra sidste til første punkt.

5. Når du er tilfreds med området -> Højreklik med musen, og vælg “Afslut og Gem”.

6. Waypoint: Navn på Waypoint Vælg redigeringsmodus Farve på Waypoint Varsling, når: Her definerer du, hvornår du ønsker, at varsling skal ske. Alternativerne er: Ingen varsling (Waypoint gøres inaktiv). Objektet kører ind i Waypoint Objektet forlader Waypoint Objektet kører ind i og forlader Waypoint

Eksport ID: Referencenummer på Waypoint i andet system koblet via API Mobiltelefon: Ved varsling via SMS – vælg, hvilke eksisterende kontakter du ønsker skal modtage varsling via SMS E-post: Ved varsling via e-post – vælg, hvilke eksisterende kontakter du ønsker skal modtage varsling på e-mail.

Tilknyttede objekter: Her kan du definere, hvilke objekter der skal kobles til dette.

Waypoint Nye objekter: Hak dette felt af, hvis du ønsker, at objekter, som efterfølgende oprettes, automatisk skal kobles til dette Waypoint.

Perioder: Definer, hvornår Waypoint’et skal være aktivt. Oprettede Waypoints vil så være tilgængelige her for redigering mm. (se rød firkant).

Så længe dit telefonnummer er gemt på din bruger, vil du kunne få nulstillet adgangskoden.

1. Naviger til indlogningssiden: login.guardsystems.com

2. Vælg “Glemt adgangskode”

3. Indsæt dit telefonnummer (inkl. landekode: f.eks. +45), og tryk “Send ny adgangskode”:

4. Du vil modtage en SMS med brugernavn og en midlertidig adgangskode.

5. Efter at du har indsat brugernavn og den midlertidige adgangskode, vil du blive bedt om at oprette en ny adgangskode.

For at logge på har du brug for følgende oplysninger:

>Kunde-ID

>Brugernavn

>Adgangskode

Har du glemt dit brugernavn/adgangskode? Se egen indgang i FAQ for dette.

Du kan logge dig på applikationen på følgende måder:

1. Naviger til URL: login.guardsystems.com

2. Fra vores hjemmesider: gsgroup.dk -> vælg “Login”-knappen øverst til højre som vist på billedet nedenfor:

Hvis du har indlogning til både Kørebogs- og Flådestyringsapplikationen, vil du blive præsenteret for en rullegardin-menu, hvor du så vælger, hvilken applikation du ønsker at logge dig på. Vælg applikation, og du er logget ind:

Spotguard enheden er aktiv ved modtagelse. På vores administrations side kan kunden selv navngive enheden og se seneste position.

Log-in oplysninger til administrations side og evt. app vil blive fremsendt af Guard Systems support, når ordren er færdigbehandlet.

Du må sørge for at abonnementet er betalt, og at dette er gjort før første gang du registrerer enheden.

For at logge ind i app eller webportal skal du bruge kunde-ID, brugernavn og adgangskode. Disse oplysninger sendes til dig første gang, efter at du har aktiveret abonnementet, og vi har modtaget bekræftelse på betaling af abonnementet.

Appen vil huske dine oplysninger, helt til du aktivt vælger “Log ud” fra menuen. Det samme gælder webportalen, såfremt du har godkendt brug af “cookies”.