Til innholdet

Vi lancerer nyt temperaturovervågningssystem med flere opgraderinger

Det transportable system er blevet mindre, lettere og leveres med en batterilevetid på over et år.


Behovet for fleksible og pålidelige temperaturovervågningssystemer, der følger produktet i hele transportkæden, er stort. Løsningen er små, batteridrevne enheder, der ikke er afhængige af en ekstern strømkilde og sender løbende og ajourført information direkte til kunden.


- Produktet bruges til både fødevarer og medicin, men jeg vil sige, at konsekvensen ved medicin er størst, siger produktchef hos GSGroup, Sturle Furland. Der transporteres store værdier, og det er vigtigt at undgå at skulle destruere varerne.


Det transportable system måler temperaturen i faste intervaller, registrerer endda små afvigelser og sender meddelelser direkte til mobilen. I processen har GSGroup samarbejdet med kunder, og Furland siger, at det giver værdifuld indsigt, når det kommer til at identificere behov.


- Jeg ser det som vigtigt, at vi arbejder tæt sammen med vores kunder og sammen finder ud af behovene, og hvordan de kan løse deres udfordringer på den bedst mulige måde. Vores nye produkt er enklere, mindre og lettere og kræver mindre vedligeholdelse. Vi opfylder de krav, der er defineret af BNP (Good Distribution Practice), og nyt udstyr eller ændringer i systemet skal gennmgå valideringskrav. Batteriets levetid er nu over et år, hvilket igen resulterer i lavere vedligeholdelsesomkostninger og øget driftsstabilitet, siger Furland.


Lang og værdifuld oplevelse


Furland siger, at det er vigtigt at imødekomme kundernes behov for digitalisering.


- Et stigende antal områder ønskes digitaliseret, og datafangst er en vigtig del af dette. Temperaturovervågning er et område, hvor GSGroup har været etableret i flere år. Overtagelsen af Flextrack i sommeren 2018 styrker positionen på markedet yderligere. Furland siger, at Flextrack allerede har vist sig at være et vigtigt brik i denne udvikling.


- Flextrack har sat GSGroup i en position, der gør det muligt at skræddersy løsninger til kundens behov. Vi benytter en fælles platform, men sensortype, batteristørrelse og formfaktor kan tilpasses behovet. Det giver mange fordele. Ud over batteri-effektive løsninger har Flextrack også en platform, der kan kombineres med udstyr, der er tilsluttet en ekstern strømkilde.