Til innholdet

Solid fremgang for GSGroup

Det Norske teknologiselskab GSGroup, med base i Sandefjord, øgede omsætningen med 4,7 pct. Til 246 mio. NOK. I 2018. Resultat før afskrivninger, nedskrivninger og finansielle omkostninger (EBITDA) var 32,1 mio. NOK., En stigning på 11 pct. For selskabet.

- Sammenfattende var 2018 et positivt år for koncernen. Trods hård konkurrence på markedet har vi formået at øge salget og opnået en bedre markedsposition i næsten alle de lande, vi er repræsenteret i, siger CEO for GSGroup, Espen Virik Ranvik.

GSGroup er en førende europæisk leverandør, der siden begyndelsen af 1990'erne har arbejdet og udviklet avanceret sensorteknologi til flådestyring og elektronisk kørebog. Derudover har virksomheden ordrehåndteringsværktøjer, der forenkler arbejdet for håndværkere og andre, der arbejder mobilt. Sensorteknologien omfatter en bred vifte af produkter og services og er i stigende grad blevet brugt til at overvåge, blandt andet temperatur og fugtighed i transport af medicin og fødevarer.

Total Leverandør

-Vores tjenester går over et bredt produktsortiment, men vi ser, at flere og flere kunder vælger os som en samlet leverandør. For eksempel bruger flere store virksomheder både flådestyring, mobil ordrehåndtering og vores sporingstjenester, siger Virik Ranvik.

I alt har koncernen kontorer på 14 forskellige steder i ni lande. Udover hovedkontoret i Sandefjord er virksomheden etableret med kontorer i Oslo, Stockholm, Göteborg, København, Esbjerg, Tallinn, Riga, Vilnius, Dortmund, Hamburg, Budapest, Tammerfors og Vanda. GSGroup gennemførte en række strategiske foranstaltninger i 2018, herunder etablering af en forretningsenhed til sensorløsninger i Hamborg, ud over erhvervelsen af danske Care4All og datterselskabet Flextrack. Købet styrker yderligere selskabets position i markedet og vil gavne kunderne på flere måder, siger Virik Ranvik.

Vores produkter gør det nemmere at optimere brugen af ressourcer og derved reducere både omkostninger og CO2-udledning. Bæredygtighed bliver vigtigere og vigtigere for vores kunder og er en drivkraft for vækst i de kommende år, siger Virik Ranvik.

                               2018* 2017*
Indtægter                 246      235
EBITDA                    32,1     28,9
*Konsoliderede tal inklusiv Care4All

GSGroup AS er en førende europæisk leverandør af tjenester og systemer til mobile datafangstløsninger. Produktporteføljen består i dag af mærkerne Handyman, Smartday, Guard Systems, Spotguard, Paikannin.com og MyFleet. Virksomheden blev grundlagt i 1992 med hovedkontor i Sandefjord. Koncernen beskæftiger i øjeblikket over 200 ansatte i 14 kontorer i ni lande.