Til innholdet

Nyt gratis e-magasin om digitale værktøjer

Nyt gratis e-magasin fra GSGroup sætter fokus på digitale værktøjer til håndværkere og servicevirksomheder

Digitaliseringen har givet helt nye muligheder for håndværks- og servicebranchen, der i dag har fået adgang til en digital værktøjskasse, som for kun få år tilbage var forbeholdt større virksomheder. Det gælder både inden for mobil ordrehåndtering, udstyrskontrol og flådestyring.

Det er baggrunden for et nyt magasin fra GSGroup, der henvender sig til håndværks- og servicevirksomheder, som ønsker at udnytte de mange digitale muligheder, der er. Både de virksomheder, der er helt nye inden for digitaliseringen og dem, der er godt i gang og ønsker flere værktøjer.

”Som flere undersøgelser viser, så klarer digitale håndværkere sig bedre end de, der stadig bruger papir i større omfang. Blandt andet viser en undersøgelse fra Visma, at de håndværkere, der brugte digitale værktøjer, klarede sig bedst gennem Corona-krisen. Blandt andet fordi manuelle processer er sårbare over for fejl og koster mange mandetimer,” fortæller business unit manager Frank Andersen fra GSGroup.

”Derfor har vi valgt at udgive et magasin, der fortæller om de mange muligheder, som håndværkerne og servicevirksomhederne har. Både de oplagte som mobil ordrehåndtering, men også flådestyring og udstyrskontrol, der alt sammen er på vej til at blive en naturlig og effektiviserende del af hverdagen for virksomhederne,” siger Frank Andersen.

Tal fra Danmarks Statistik viser, at 36 procent af virksomhederne i bygge- og anlægsbranchen i dag bruger satellitbaserede tjenester til at holde styr på vognparken. For bare tre år siden sagde kun 26 procent det samme.

”Det viser, at digitaliseringen er i udvikling. Og samtidig bliver systemerne integrerede, så flådestyring i dag kan bruges sammen med mobil ordrehåndtering,” fortæller Frank Andersen.

Magasinet sætter også fokus på uddannelse af medarbejdere. En forudsætning for, at virksomhederne får succes med deres nye digitale værktøjer, er at de bliver brugt hver dag. Derfor skal medarbejderne ikke bare lære at bruge dem, de skal også forstå, hvorfor systemerne er vigtige.

”Det er vigtigt at forklare sine medarbejdere, hvorfor der sker forandringer. Det skal ikke trækkes ned over hovedet på dem. Hos GSGroup har vi stor erfaring i at uddanne og klargøre montører til de digitale værktøjer, og de erfaringer vil vi løbende give videre i magasinet, ” siger Frank Andersen.

Bestil magasinet gratis:

Send en mail til Frank Andersen på frank.andersen@gsgroup.dk, så har du det i din indbakke.

 

Relaterede nyheder