Til innholdet

Ny teknologichef vil fremme samarbejde og empati

Marta Poniecka er ny head of technology i GSGroup

 

Og hvad er så hovedfokus for en person, der lever og ånder for teknologi? Jo, nu skal I høre:   

"Empowerment, motivation og fælles mål er vigtigt for mig. Vi er nødt til at ro i samme retning. Det handler om teamkultur, hvor alle kan stole på hinanden og udfordre hinanden. Vi lykkes sammen – og derfor er det vigtigt at fremme samarbejde og empati i teams og mellem forskellige roller og kunder," siger Marta Poniecka.

Marta Poniecka, der har en kandidatgrad i systemudvikling, startede i rollen som head of technology i begyndelsen af maj. Hun har allerede klare tanker om retningen fremad.   

"Jeg synes, det er spændende, hvordan data ændrer verden omkring os. IT-systemer frigør tid og giver et bedre beslutningsgrundlag. Transport og logistik er en vigtig del af vores hverdag – varerne i butikken, pakker med ting, vi bestiller online – er alle afhængige af, at leverandørerne har gode (og sikre) løsninger til planlægning, styring og inspektion af deres køretøjer. Der er ingen grænser for, hvad teknologien kan. GSGroups sporingsteknologi sikrer også, at kriminelle bliver fanget og holdt ansvarlige for deres handlinger - det er fantastisk."   

Job, der skal udføres  

“Kundeoplevelsen er afgørende," siger Marta Poniecka og uddyber, at det er vigtigt, at virksomheden påtager sig rollen som rådgivere for at vise kunderne, hvordan vi kan hjælpe bedst muligt.  

“For vores kunder er det vigtigt at have en grundlæggende forståelse af "jobs to be done". Hvilke udfordringer har de, og hvordan kan vi bruge vores viden og forståelse af teknologi til at hjælpe."   

Mangfoldighed løser problemer  

“Når det kommer til teknologi, og hvordan den bruges til at hjælpe mennesker, kommer vigtigheden af mangfoldighed ind," siger Poniecka.   

"Teknologi er skabt til mennesker af mennesker. Alle kommer med et andet perspektiv og anden baggrund. Mangfoldighed i teams gør det lettere at tænke holistisk og se de problemer, vi forsøger at løse, fra forskellige perspektiver."

Marta Poniecka mener, at virksomheder, der ser værdien i alle dele af organisationen - at alle har vigtig viden, der skal løftes op - er vinderne.   

"Som virksomhed skal vi arbejde på at bevare al den viden, der er hos vores medarbejdere, lære af hinanden, udfordre hinanden og give tid til innovation. Uanset arbejdsområde og titel skal alle have en chance for at følge rigtige brugere, stille spørgsmål og være nysgerrige. Det hjælper os med at finde det rigtige værktøj til opgaven, så vi vi optimerer vores systemer til brug nu og i fremtiden."