Til innholdet

Ny sporingsløsning sikrer fuldt overblik over maskiner og værktøj

GSGroup, der leverer ordrehåndtering, flådestyring og sporingsudstyr til håndværkere og entreprenører, lancerer nu helt nye og nemme tags, der kan spore såvel håndværktøj som lifte og anlægsmaskiner. 

Med de nye tags til værktøjssporing kan GSGroup nu tilbyde et fuldt overblik over ordrer, maskiner, biler og værktøj i bygge- og anlægsbranchen.

Hvis du vil have en demonstration, så book et møde med én af vores eksperter:

 

Flådestyring – overblik for håndværkere og entreprenører 

  • Se hvordan du får overblik over, hvor de enkelte maskiner er placeret og dermed bedre mulighed for at udnytte maskinparken optimalt.
  • Se hvordan geo-fence og et bredt udvalg af sensorer – der gør brug af de nyeste teknologier, som fx bluetooth –giver et vigtigt overblik over alt lige fra småudstyr til håndholdt værktøj.
  • Hør om, hvordan du ved hjælp af en timetæller får information om driftstid på maskiner, og samtidig får nem planlægning af serviceintervaller og vedligeholdelse ved hjælp af servicemoduler. Timetælleren kan danne grundlag for fakturering.

GSGroup arbejder sammen med maskinproducenterne med henblik på at hente informationer direkte fra maskinens CAN Bus. Dermed får du adgang til relevante data om maskinens brug og forbrug.

Book en demonstration: Kontakt Jacob Chr. Kassinger på telefon 2517 1945 eller mail: jacob.chr.kassinger@gsgroup.dk

 

Ordrehåndtering - nemme dagssedler og tidsregistrering

Få en demonstration af vores ordrehåndterings-værktøjer. Med Smartday og Handyman kan du nemt oprette nye ordrer og opgaver, føre timeregnskab og fakturere med din telefon, uanset hvor du befinder dig. Værktøjerne gør det nemt og hurtigt at registrere materialeforbrug og dokumentere det udførte arbejde.

Book en demonstration: Kontakt Frank Andersen på telefon 2555 0304 eller mail: frank.andersen@gsgroup.dk

 

Sporing og genfinding – få dit stjålne udstyr tilbage

Siden 1992 har GSGroup udviklet sporingsløsninger til professionelle, og siden da sporet og genfundet mere end 4000 stjålne objekter. På messen kan du få en demonstration af, hvordan du bedst muligt sikrer, at du får dit udstyr tilbage, hvis det bliver stjålet.

 

Book en demonstration: Kontakt Sune Andersen på telefon 4133 4000 eller mail: sune.andersen@gsgroup.dk