Til innholdet

Ny GPS sporings-løsning giver adgang til efterforskning og søgeoperationer

Med en genfindingsprocent på over 50 procent er GSGroups sporings- og positioneringssystem blandt de mest effektive på markedet. Løsningen, der siden 1992 har været anvendt på det professionelle marked til sporing af biler, både og landbrugsmaskiner, bliver nu mulig at købe for private. Med i prisen på de forsikringsgodkendte løsninger følger professionel installation hos Bosch Car Service.

GSGroup Insurance 1 og GSGroup Insurance 1 Premium er begge forsikringsgodkendte positioneringssystemer med små sporings-enheder, som rapporterer deres positioner med faste intervaller. Kommunikationen er baseret på GPS- og/eller GSM-teknologi. En overskuelig web-baseret løsning og en app, der kan hentes til både IOS og Android giver kunden et nemt og hurtigt overblik over de vigtigste informationer. Med løsningen kan GSGroup tilbyde en høj genfindingsrate og et effektivt søg- og genfindingsapparat.

Søgehold over hele Europa

Hurtig aktion er en afgørende faktor, når der sker et tyveri. Derfor består de forsikringsgodkendte løsninger både af adgang til GSGroups egen døgnbemandende alarmcentral og til en 24/7 ekstern alarmcentral, der er godkendt af rigspolitichefen. Hertil kommer søgehold, der kan aktiveres over hele Europa.

”Igangsætning af søgeoperation skal ske så hurtigt som muligt. I vores to forsikringsgodkendte pakker er der derfor inkluderet genfinding. Det betyder, at professionelle søgehold, der samarbejder tæt med lokalt politi over hele Europa, inden for få timer kan gå i aktion, hvis bilen, båden, motorcyklen eller autocamperen bliver stjålet. Det betyder også, at vi ofte finder køretøjet inden for 48 timer efter, det er meldt stjålet,” forklarer area sales manager Sune Andersen fra GSGroup.

Installeres hos Bosch Car Service

De forsikringsgodkendte sporingsløsninger tilbydes i samarbejde med Bosch Car Service, der står for installeringen på et af kædens 100 danske værksteder.

”Vi er to internationale virksomheder - GSGroup og Bosch Car Service - der er gået sammen i et partnerskab om at tilbyde disse løsninger. Det var vigtigt for os at finde en professionel samarbejdspartner, der ligesom vi opererer i flere lande, og som har stor erfaring på området,” siger Jacob Mortensen, der er kædechef i Bosch Car Service, som foruden biler tilbyder service af både, entreprenørmaskiner og lastbiler på flere af kædens værksteder.

Også til både og ATVer

GSGroup har siden 1992 leveret professionelle sporings- og genfindingsløsninger til bl.a. landbrug, maskinudlejning og leasingselskaber. De nye produkter er udviklet til såvel bil- og bådejere som ejere af andet udstyr og maskiner.

”Vi tager den viden og erfaring, vi har fra det professionelle segment, og udvider og målretter løsningerne til også at dække bl.a. både, bådmotorer, autocampere, ATVer og havetraktorer,” fortæller Claus Frost Wrang, der er direktør i GSGroup Danmarks Sensor Division.

Europæisk partnernetværk

GSGroup har hovedkontor i Norge og 14 afdelinger i ni lande, herunder i Østeuropa. Siden 1992 har GSGroup foretaget mere end 3500 søgeoperationer over hele Europa.

”Ligesom de organiserede kriminelle opererer vi også på tværs af landegrænser. Ofte bliver materiellet stjålet i ét land, transporteret gennem et andet og solgt i et tredje. Derfor har vi et netværk af partnere, vi samarbejder med over hele Europa,” fortæller Claus Frost Wrang,

Fem nemme pakker

På webshoppen kan kunderne vælge mellem fem forskellige pakker, der prismæssigt spænder fra DKK 1.695 til DKK 5.895. For de forsikringsgodkendte løsninger er der bl.a. inkluderet i prisen:

  • Installation af udstyret hos Bosch Car Service
  • Besked via app, hvis genstanden flytter sig mere end 1 km uden at have registreret tænding
  • Døgnbemandet alarmcentral med personlig betjening
  • Professionel efterforskning og søgeoperationer

Besøg webshoppen her

For mere information, kontakt direktør Claus Frost Wrang på mobil: 2280 9922 eller area sales manager Sune Andersen på mobil: 4133 4000

Med over 200 specialiserede medarbejdere fordelt på 14 kontorer i ni lande er GSGroup blandt de førende europæiske leverandører af tjenester og systemer inden for mobil datafangst og fieldservice.

Siden begyndelsen af ​​90'erne har GSGroup været på forkant med udviklingen af ​​IoT og sensorteknologi, der omfatter en bred vifte af produkter og services, som anvendes til sporing af udstyr og overvågning af blandt andet temperaturer og fugtighed i medicin- og fødevaretransporter.