Til innholdet

Mixed Fleet - effektivisering af vejtransport for en bæredygtig fremtid.

Mange industrier oplever et behov for effektive vejtransportsystemer, som kan hjælpe med at sikre vejene og skabe bæredygtighed. GSGroup’s transportmodul, tilfører transportbranchen den avancerede teknologi, der skal til, når virksomheder og samfund arbejder sammen på at reducere miljøaftryk og samtidig forbedre vejsikkerheden.

Fremtidssikret transportstyring

Med Transportmodulen er hele flåden samlet på én letanvendelig platform. Det gør operationerne nemmere og giver en forbedret indsigt i flådens samlede præstationer.

Når flåden, uanset mærke, type eller model, kan overvåges og håndteres ét sted, undgås kompleksiteten og udgifterne til separate administrationssystemer, som knytter sig til det enkelte køretøj.

Virksomheder der anvender denne løsning, vil se forbedringer, da den optimerer både arbejdsprocesserne og sikkerheden, som slutteligt påvirker virksomhedens økonomiske resultater.

En komplet løsning til virksomhedsoptimering

- Platformen er et vigtigt element for fremtidens transportbranche. Ud over at administrere køretøjer, der varierer i type, mærke og model, kan systemet også håndtere køretøjer udstyret med forskellige telematik-enheder, både fabriksmonterede (OEM, Original Equipment Manufacturer) og eftermonterede systemer, siger Aivars Vilnitis, Produktchef i GSGroup.

GSGroups transportmodul, er omdrejningspunktet for styring af virksomheders blandede flåder (mixed fleet), og den giver samtidig et samlet overblik over forskellige køretøjer gennem én grænseflade, forklarer Aivars Vilnitis yderligere.

- Dette øger den operationelle effektivitet betydeligt og resulterer i omkostningsbesparelser. Platformen gør det muligt for virksomheder at udnytte køretøjer maksimalt og optimere operationerne. Samtidig reducerer det unødvendig kørsel og nedbringer vedligeholdelsesomkostninger.

Aivars Vilnitis understreger også, at den integrerede transportplatform spiller en afgørende rolle i at sikre, at miljøforskrifter og sikkerhedsstandarder overholdes. Dermed er den også en hjælp for virksomheden i overgangen til mere bæredygtige og sikrer praksisser omkring transport, som mindsker ulykker og uhensigtsmæssig kørsel. Alt i alt giver det tryghed for alle parter.

Ønsker du mere information om vores transportmodul, bedes du kontakte vores salgsafdeling.

 

Relaterede nyheder