Til innholdet

Korrekt vedligeholdelse af vejene bidrager til øget sikkerhed

Fleet management fra GSGroup bidrager til lettere vejvedligeholdelse - uanset årstid.

En god og løbende vedligeholdelse af vejene er vigtig, uanset om der er et massivt snefald eller om der er buske tæt på et vejkryds, der skal beskæres. Der er det vigtigt at have gode supportværktøjer, der forenkler og øger og sikre kvaliteten af arbejdet.
GSGroup arbejder hver dag for en mere effektiv arbejdsdag for vores kunder - sommer og vinter. Vejvedligeholdelsesværktøjerne sender arbejdsordrer og beskrivelser direkte til mandskabets mobile app, som derved kan sikre en hurtig og sikker udførelse.

Uanset årstiden handler det om sikkerheden for de børn og voksne, der dagligt rejser på vejene. 13 kommuner i Norge, herunder Skien, Tønsberg, Færder og Bodø, bruger i øjeblikket vejvedligeholdelsessystemet fra den internationale teknologivirksomhed, med oprindelse i Vestfold, Norge.

- Løsningen er designet, så mandskab og den driftansvarlige kan se vejens tilstand i realtid, hvilket giver et godt overblik over, hvor der skal pløjes, drysses eller saltes, og hvilke veje der kun er pløjet. Dette bidrager til bedre kommunikation mellem de forskellige involverede parter og en enklere vejvedligeholdelse generelt, "siger salgschef hos GSGroup Morgan Kittilsen.

Årets sæson har vist betydningen af at have gode, fleksible løsninger, der danner grundlag for et godt samarbejde. Kittilsen mener, at det er vigtigt, at alle, der arbejder med vejvedligeholdelse, får nøjagtig og opdateret information, så arbejdet kan gøres hurtigt, effektivt og sikkert.

-Når vi oplever massivt snefald, er det vigtigt at have et system, der bidrager til effektivitet, så samfundet ikke går i stå, siger han.

En ændret vejrtype som følge af klimaforandringer bidrager også til uforudsete hændelser. Dette er også et vigtigt aspekt, hvor korrekt og hurtig kommunikation og udførelse af arbejdet er afgørende, siger Kittilsen, der understreger, at produktet har flere fordele.
- Tilkald af mandskab foregår hurtigt og nemt, og redningskortene opdateres løbende. Vores værktøjer har også gode dokumentationsværktøjer til at kunne informere dig om, jobbet er udført i henhold til aftalen.
Løsningen har også andre gode funktioner, der omfatter timer og kilometer. Disse rapporter kan bruges til at kontrollere og dokumentere fakturaer og andre omkostninger.
Fra en separat app kan mandskabet tilføje afvigelser såsom forkert parkeret bil, dårlig tilgængelighed, væltet træ eller beskadiget hegn. Den driftansvarlige får herved kontrol og overblik over igangværende og afsluttede aktiviteter.