Til innholdet

GSGroup køber danske Care4all/Flextrack

GSGroup køber 100 % af aktierne i Care4all ApS/Flextrack og styrker positionen som den europæiske leder inden for avanceret sensorteknologi og positioneringstjenester.

Care4all ApS og virksomhedens produktafdeling Flextrack har sit hovedkontor i Esbjerg og havde en samlet omsætning på ca. NOK 50 mio. i 2017.

– Vi er stolte over at kunne meddele, at denne aftale er på plads. Da Care4all/Flextrack nu bliver en del af GSGroup, styrkes vores førende rolle inden for anvendt sensorteknologi betydeligt. Denne handel repræsenterer et vigtigt strategisk skridt fremad, der forstærker GSGroups kapacitet til at levere avancerede datafangstløsninger. Vores fokus vil være at fortsætte og forstærke det, der har gjort Care4all og Flextrack succesfulde. Virksomheden har fantastiske relationer med sine kunder og sit netværk af samarbejdspartnere, og det vil vi fastholde og udvikle videre på, siger Espen Virik Ranvik, der er CEO for GSGroup.

Opkøbet betyder, at Care4all får adgang til et industrielt stærkt ejer- og lederskab, der er klar til at videreudvikle virksomheden med henblik på fortsat succes. CEO og stifter Jan Nørskov er fortsat en del af virksomheden og vil spille en central rolle i udviklingen af markedsledende løsninger til vores kunder.

– Der er mange ligheder mellem vores to virksomheder, og grundlaget for succes bliver tydeligt gennem vores virksomheders kultur og værdier – et perfekt match. Desuden har GSGroup kapacitet til at udvikle Care4all, sikre eksisterende relationer og give vores kunder og partnere endnu bredere perspektiver. De vil opleve, at vi fortsætter med at udvikle og fremstille produkter af samme høje standard og kvalitet som altid. Derfor er jeg meget optimistisk for fremtiden, siger Jan Nørskov.

Efter opkøbet vil GSGroup have tæt på 210 medarbejdere og forventer en samlet omsætning på cirka NOK 275 mio. (proforma) i 2018. Virksomheden vil fortsætte med at udføre sine vækstplaner gennem strategiske opkøb kombineret med organisk vækst på tværs af alle forretningsområder.

Om GSGroup

GSGroup AS er en førende europæisk leverandører af tjenester og systemer til mobile datafangstløsninger. Vores produktportefølje består i dag af varemærkerne Handyman, Smartday, Guard Systems, Spotguard, Paikannin.com og MyFleet. Hovedkvarteret er beliggende i Sandefjord, Norge, med i alt 13 kontorer fordelt på 9 lande. GSGroups kontorer kan findes i Oslo, Stockholm, Gøteborg, København, Tallinn, Riga, Vilnius, Dortmund, Hamborg, Budapest, Tampere og Vantaa. GSGroup afslutter endnu et år med rekordhøj vækst og et salg, der passerede EUR 20 mio. i 2017.

Om Care4all

Siden dannelsen i 2003 har Care4all været på forkant med innovation og forsynet vores kunder med den nyeste sporingsteknologi. For at imødekomme behovene hos en mangfoldig kundebase har virksomheden udviklet et unikt og fuldt fleksibelt sporingssystem, der er let for alle at betjene. Uanset om formålet er at styrke den personlige sikkerhed, beskytte værdigenstande, flådestyring eller driftsstyring, tilbyder Care4all en stærk portefølje af Lommy-sporingsenheder og en åben softwareløsning, der kan tilpasses til specifikke behov og skabe ekstra værdi. Care4all tilbyder en stærk portefølje af innovative sporingsenheder, open source-software og service af høj kvalitet og kan opfylde mange forskellige kundebehov på tværs af brancher og sektorer, over hele verden.