Til innholdet

Gør dit logo til et kvalitetsstempel

Med de rette værktøjer får du mere tid til kunderne og løfter kvaliteten i dit arbejde.

Mens mange virksomheder er godt i gang med digitaliseringen, har de fleste langt igen. Nogle kender målet, men overraskende mange er usikre på vejen til målstregen. Ifølge rygterne er det både dyrt og besværligt. Men sådan behøver det ikke at være.

I GSGroup har vi snart i tre årtier arbejdet på at udvikle produkter, som forenkler de arbejdsprocesser, der er nødvendige for enhver virksomhed, men som nemt kan fjerne fokus fra det væsentlige: Kunden.

Administrationen er vigtig for at samle processerne internt i virksomheden, men det vigtigste er og bliver kunden og kundeforholdet, siger administrerende direktør i GSGroup, Espen Virik Ranvik:

Hvis administrationsprocesserne bliver lange og tidskrævende går det ud over kvaliteten i arbejdet for kunden, og det kan i værste fald ødelægge virksomhedens omdømme.

Kunden skal opleve at aftaler, fakturaer og andet relevant information er korrekt udfyldt og forståeligt. Samtidig forventer kunden, at en håndværker kommer til den aftalte tid, udfører arbejdet tilfredsstillende og sender fakturaen kort efter, at arbejdet er udført. Alt dette klares nemt og effektivt med mobil ordrehåndtering. Det modulbaserede system lader dig vælge lige præcis det, du har brug for.

Vores mobile ordrehåndteringssystem, Handyman, er opdelt i to hovedsystemer. Et for dem, der arbejder på kontoret, og et for dem, der arbejder i marken. Online mobil kommunikation mellem de to systemer gør det nemt at overskue, hvem der gør hvad til enhver tid. For eksempel kan medarbejderne oprette tilbud ude hos kunden og få vist prisen direkte – frem for at tage tilbage til kontoret og skrive et tilbud. Derudover giver systemet mulighed for, at medarbejderne nemt kan registrere timer, lægge ordrer ind og dokumentere og fakturere ved hjælp af mobil og tablet. Kollegerne på kontoret får så de færdigudfyldte oplysninger ind på deres PC og kan løbende godkende.

Vil du vide mere om, hvad Handyman kan gøre for dig? Kontakt os på 7013 7000 og kom hurtigt i gang.