Til innholdet

Bryn er Smartday-brugernes mand

Som dreng havde Bryn Paul Lindahl-Dunton sin gang på byggepladser. I dag er han Test and Release Manager i GSGroups afdeling i Rødovre. Herfra sikrer han, at Smartday udvikles med kundernes behov i tankerne.

”Min far havde et byggefirma, og her arbejdede jeg i skoleferierne. Al den tid på byggepladserne gav mig en forståelse af, hvordan håndværkere ser verden. Den erfaring bruger jeg dagligt i mit arbejde med Smartday,” fortæller Bryn Paul Lindahl-Dunton.

Smartday er et planlægningsværktøj, der især bruges af håndværkere og montører. Det giver mulighed for at udskifte papir og blyant med smartphone og tablet. I appen kan montørerne indtaste time- og materialeforbrug, oprette tilbud, dokumentere arbejdet og meget andet.

”Jeg er ikke selv en stor fan af papirarbejde. Jeg elsker e-boks, den bedste beta-prøveperiode, jeg nogensinde har tilmeldt mig. Og det er en af ​​de ting, jeg elsker ved Smartday: der er ikke noget papir. Min fars varevogn var altid fyldt med mapper og papirer, som skulle ordnes og sorteres hjemme på kontoret, og jeg ved, at han hadede det,” husker Bryn Paul Lindahl-Dunton.

”Når vi foretager ændringer i Smartday, ser vi på dem med brugernes briller. Når vi designer nye funktioner, tænker vi kunden ind helt fra starten af ​​processen: hvordan det vil hjælpe montører eller planlæggere i deres daglige arbejde? Jeg har selv pølsefingre som min far, og han vil foretrække store knapper og et enkelt design,” fortæller Bryn Paul Lindahl-Dunton

Han har læst Environmental Engineering på Cardiff Metropolitan University, og det er, mener han selv, en fordel i hans arbejde, at han ikke har en klassisk IT-uddannelse.

”Jeg læste miljøteknik. Og det giver et andet perspektiv på, hvordan tingene skal gøres og bruges i praksis i hverdagen, og hvad der sker, hvis noget går galt. Jeg ser Smartday mere som et værktøj, der kan give håndværkerne mulighed for at fokusere på at få udført arbejdet,” siger han.

 

Relaterede nyheder