Til innholdet

Avinor ser frem til samarbejdet med GSGroup

Avinor vælger GSGroup som leverandør af elektroniske kørebogs- og flådestyringsløsninger.

Aftalen, som er resultatet af en offentlig udbudsproces, omfattede oprindeligt installation af TravelLog fra Guard Systems i 400 varevogne og personbiler placeret i 45 lufthavne. TravelLog fra Guard Systems sikrer, at Avinor opfylder skattemyndighedernes dokumentationskrav for brugen af erhvervskøretøjer.

- Valget faldt på TravelLog fra Guard Systems efter en grundig gennemgang, og løsningerne opfylder Avinors krav på en tilfredsstillende måde. Vi ser frem til at samarbejde med GSGroup, siger Tor Alexander Holmgren, Project Manager hos Avinor.

Aftalen omfatter også mulighed for at installere op til 800 enheder af FleetSystem, som er en webbaseret flådestyringsløsning fra Guard Systems. Implementeringen startede i maj 2017 og forventes at være fuldendt i slutningen af juli.

Om Avinor

Avinor er ansvarlig for de 45 statsejede lufthavne og luftfartstjenester for civil og militær luftfart i Norge. Dette netværk binder Norge sammen – og forbinder Norge med verden.
Avinor er en drivkraft i miljøarbejdet inden for luftfarten og en drivkraft i indsatsen for at reducere de kombinerede emissioner af drivhusgas fra den norske luftfart. Virksomheden har en ledende rolle i arbejdet med at udvikle og levere biobrændstof til luftfart. Hvert år medvirker Avinor til sikre og effektive rejser for omkring 50 millioner flypassagerer. Omkring halvdelen af dem rejser til og fra Oslo Lufthavn. Mere end 3.000 medarbejdere er ansvarlige for planlægning, udvikling og drift af lufthavne og luftfartstjenester. Avinor finansieres af luftfartsafgifter og kommercielt salg i lufthavnene.